Events, events, events


Events Events Events

Skoleåret er ikke blot fuld af hverdage, men også af events. Eventudvalget laver masser af aktiviteter for og med  jer elever og på den måde styrker I det sociale miljø, skaber sociale bånd og I kommer lettere til at føle jer hjemme. Mange events gennemføres af nogle af skolens mange elevudvalg. Eventkalenderen tonet mod skolens profil, kompetent medborgerskab.

Fester

I løbet af skoleåret vil du opleve 5-6 fester arrangeret af eleverne fra festudvalget. Overskrifter, temaer og anledninger skifter, men fælles for festerne er musik, dans og alt hvad der dermed følger. Året afsluttes med de traditionelle galla- og dimissionsfester, hvor de store kjoler og flotte habitter hentes frem fra skabet. Hvis du har mod på at arrangere fester med alt fra alternative annonceringer til garderobetjanser, så er du velkommen til at melde dig under festudvalgets faner.

Fredagsbarer

Hold øje med fredagsbarerne der ligger spredt ud over skoleåret. De er arrangeret af eleverne i fredagsbarudvalget og de er en hyggelig måde at gå på weekend på. Du kan spille spil, lave konkurrencer, sidde og snakke med dine gode venner. Hvis du har mod på at arrangere fredagsbarer, så er du velkommen til at melde dig under fredagsbarudvalgets faner.