Velkommen


Frederiksberg Gymnasium er et moderne gymnasium med en central placering på Frederiksberg. Vi arbejder i smukke, lyse rum, der skaber rammer for undervisningsmæssig kvalitet og mange forskellige former for socialt samvær.

Vi har som mål at give dig en bred almendannelse og den bedst mulige studieparathed. I undervisningen vil du møde kreative, fagligt udfordrende og innovative opgaver. Det gør vi gennem konsekvent insisteren på faglige krav og gennem varierede undervisningsmetoder og arbejdsformer. Du skal sammen med dine klassekammerater skrive, læse, undersøge, afprøve og fremlægge i hele fagrækken. På Frederiksberg Gymnasium bliver du klædt på til videre uddannelse. Vi giver dig et stærkt fundament for den uddannelse, du drømmer om, uanset om det er jura, skolelærer, havbiolog, skuespiller eller noget helt femte.

På Frederiksberg Gymnasium lægger vi vægt på, at der er plads til alle. I løbet af året har vi en stribe af sociale og faglige arrangementer uden for skoletid. Der er koncerter, caféer, fester, bordtennisturneringer, debatmøder, filmarrangementer og overnatning på skolen ved særlige begivenheder. Vi har højt til loftet, og vi er stolte af vores mangfoldige fællesskab.

Matematiklærerne har sendt dig en række anbefalinger, hvis du vil varme op på matematikken i løbet af sommeren – klik her.

Det nye grundforløb, som starter for alle 1.g klasser i august afspejler vores målsætning med at styrke det faglige gennem det sociale. Dette gør vi helt konkret ved at alle 1.g klasser tager på højskole i starten af skoleåret, for at blive rystet godt sammen og starte et solidt fællesskab.

Venlig hilsen

Maja Bødtcher-Hansen
Rektor

 

FG’s medarbejdere byder velkommen!