Multimedier


C-niveau

Interesserer du dig for digitale medier, design, kommunikation, interaktion og teknologi ud fra et brugerperspektiv? Og vil du prøve kræfter med analyse og design af multimedieproduktioner som hjemmesider, apps eller kampagnespil?

Emner og projekter

Multimedier C er et kreativt fag med mange praktiske øvelser. Undervisningen foregår i et samspil mellem teori og praksis, dvs. at vi veksler mellem at analysere og designe multimedieproduktioner.

I multimedier C lærer du bl.a. om kommunikationsanalyse og målgruppeanalyse, grafisk design, hypertekstualitet, interaktionsdesign, internettets arkitektur, databaser, brugervenlighed og brugertest, metoder til idegenerering og design, storyboard- og prototypefremstilling, modellering af navigation og struktur samt implementering af multimedieproduktioner.

Virkelighedsnær undervisning

I Multimedier får du virkelighedsnær undervisning gennem arbejdet med konkrete cases, virksomhedsbesøg på fx reklamebureauer og IT Universitetet, gæsteundervisere samt feedback på projekter fra IT-, design- og spilbranchen.

Link til EMU

Link til læreplanen

Undervisere

Louise Højrup Sørensen

DanskMediefagMultimedier