Ledige stillinger


Faste stillinger på Frederiksberg Gymnasium

Frederiksberg Gymnasium er et profilgymnasium under overskriften ”Kompetent medborgerskab – Gymnasiet møder højskolen”. Vi arbejder målrettet med at udvikle et fagligt og socialt læringsmiljø, der inkluderer og løfter alle vores elever. Dagligdagen er præget af bygningens moderne arkitektur, der med smukke, lyse rum sætter rammen for kreativ, varieret undervisning og respektfuldt socialt samvær. Skolen ligger midt på Frederiksberg og huser cirka 680 elever og 65 ansatte. Læs mere om os på http://www.frberg-gym.dk

Vi har fra august 2018 2-3 stillinger ledige med udgangspunkt i fagene fysik og matematik. Du er meget velkommen til at søge, hvis du har enten begge fag eller et af fagene i kombination med et andet gymnasiefag. Pædagogikum er ikke en forudsætning. Du skal som lærer på Frederiksberg Gymnasium have lyst til at deltage aktivt i udvikling af skolens profil både i dine egne fag, på tværs af fag og i det sociale liv uden for undervisningen.

Motiveret ansøgning samt CV og eksamenspapirer (maks. 5 bilag) modtages senest d. 26. april. Spørgsmål til stillingen rettes til rektor Maja Bødtcher-Hansen på mail mbh@frederiksberggymnasium.dk eller på telefon 38320410. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 18 og 19. Ansøgere, der ikke har hørt noget senest i løbet af uge 20, er ikke kommet i betragtning.

Se også annoncen og søg via Gymnasiejob

Se alle nyheder