Fast stilling og timerester


Frederiksberg Gymnasium er et profilgymnasium under overskriften ”Kompetent medborgerskab – Gymnasiet møder højskolen”. Vi arbejder målrettet med at udvikle et fagligt og socialt læringsmiljø, der inkluderer og løfter alle vores elever. Dagligdagen er præget af bygningens moderne arkitektur, der med smukke, lyse rum sætter rammen for kreativ, varieret undervisning og respektfuldt socialt samvær. Skolen ligger midt på Frederiksberg og huser cirka 680 elever og 65 ansatte. Læs mere om os på http://www.frberg-gym.dk

Vi har fra august 2018 en stilling ledig i fagene fysik og matematik. Derudover har vi timerester i fransk og/eller italiensk. Pædagogikum er ikke en forudsætning.
Du skal som lærer på Frederiksberg Gymnasium have lyst til at deltage aktivt i udvikling af skolens profil, både i dine egne fag, på tværs af fag og i det sociale liv uden for undervisningen.

Motiveret ansøgning med CV og eksamenspapirer (maks. 5 bilag) modtages senest d. 8. juni. Vi indkalder løbende til samtaler.
Spørgsmål til stillingen rettes til rektor Maja Bødtcher-Hansen på mail mbh@frederiksberggymnasium.dk eller på telefon 38320410.

Se også annoncen og søg via Gymnasiejob

Se alle nyheder